Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Новини

Новината е представена
от Зорница Таскова [редактор]


Bet365 - защо да го изберем и какво предлага

 

5Bet.eu е най-доброто място за любителите на футбола, спорта и спортните залагания като цяло. Тук можете да намерите казино, възможности за залагане през най-популярните букмейкъри в страната и Европа, както и уникален по рода си обучителен център, където да развиете и тренирате своите стратегии в залагането.

 

Във 5Bet.eu можете да научите на едно място всичко за спортните срещи, включително отборите, които са на момента на терена, прогнозните резултати за изхода на мача, по-горещите моменти и рисковите ситуации от спортната игра.

 

Ще можете да изберете букмейкър, който да ви даде възможност да реализирате своите знания и футболна интуиция на практика, а един от най-добрите и предпочитани е Bet365.

Защо да изберем Bet365 и какво ще намерим при тях

Bet365 е смятан за най-добрата платформа, която можете да използвате в България. Той е изборът на голяма част от любителите на спорта в нашата страна, а в световен мащаб се ползва от над 14 милиона потребители.

 

Широко разпространена е позицията, че ако е важно за вас да получавате информация в реално време за положението на терена, тогава това е най-добрият вариант, от който да се възползвате.

Положителните страни на Bet365

Положителните страни на Bet365 са повече от тези при повечето други букмейкъри на пазара. Тук можете да се възползвате от възможността да залагате и да се разплащате с 25 различни видове валути, което представлява много голямо удобство. Освен това, разплащанията са изключително сигурни, надеждни и безопасни.

 

За допълнително удобство, компанията предлага възможността да ползвате от мобилния си телефон и мобилна версия, както и свързаните с нея приложения, което ще увеличи удоволствието за вас от спортните залагания и разбира се - вероятността за успех.

 

Тук можете да следите на живо стотици различни спортни срещи от целия свят, което е рядка по рода си възможност и изключително предимство, което прави платформата любима на повечето европейци.

Недостатъци

Както и с всяко друго нещо, тук също има някои минуси, които за щастие, не са толкова сериозни. Основният недостатък на платформата е по-високият праг за изплащане на печалбите, а именно 125 евро за потребители на Mastercard. Другият недостатък, който няма да ви хареса, това е 5% данък при всички депозити и тегления.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни