Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Новини

Новината е представена
от Зорница Таскова [редактор]


Недостатъци на онлайн залаганията на живо

 

Видовете спортни залагания могат да бъдат разграничени според много различни фактори и характеристики. Един от тях е конкретното време, в което правите вашия залог. Както може би предполагате, можете да направите залог за дадено спортно събитие преди неговото начало, както и докато играта се провежда – или накратко да направите залог на живо. Впуснете се в приключението с Palms Bet.

Отдавна отминаха дните, когато трябваше да заложите преди старта на играта и да изчакате нейната развръзка, за да уредите получаването на печалбата си. В наши дни онлайн платформите за залагания направиха революция в индустрията и играчите вече имат повече възможности от всякога. 

Какво е „онлайн залагане на живо“? Спортните залагания на живо са много известни сред аудиторията, която си пада по хазарта и всъщност много играчи, както начинаещи, така и тези с повече опит в сферата, ги предпочитат. 

Но каква са недостатъците на онлайн залаганията на живо? Нека разберем:

  • Няма време за стратегии – ако стратегиите и анализът са двете неща, поради които обичате да залагате, може би онлайн залаганията на живо не са за вас. Те са спонтанна форма на залагане, която осигурява ограничена времева рамка, трябва да вземате бързи решения. Може да се окаже, че интервалите не са ви достатъчни, за да се доверите на интуицията си и да направите залог. Запаленият стратег със сигурност ще се отегчи от гледането на играта.

  • Трябва да сте бързи – когато резултатът в играта се обърне, трябва да залагате бързо – трябва да мислите и да действате бързо. Коефициентите се колебаят през цялото време по време на игра, така че трябва да сте адекватни. 

  • Различни фактори могат да повлияят на залога ви – има три основни неща, които могат да замъглят преценката ви, когато залагате на живо. Първо, може да сте склонни да заложите на играч, който ви допада по някаква причина. Второ, може би изпитвате симпатия към аутсайдерите, но фактите показват, че те са такива заради определени причини. Те явно не са толкова добри, така че не правете на спасител на мъчениците. Трето, онова, което вършите, докато гледате играта, може да замъгли преценката ви. Ако гледате футболната среща в бар, алкохолът и адреналинът няма да са ви добри съветници.

  • Възможно е да загубите повече пари – при залаганията на живо. Времевата рамка, в която трябва да се действа, е значително по-кратка, което може да ви накара да залагате въз основа на инстинкта си, а не на аналитичната си мисъл. Освен това е вероятно да направите повече залагания по време на игра. 

  • Трябва да отделите време – когато залагате преди дадено събитие, е нужно само да видите крайния резултат, когато обаче залагате на живо, то трябва да проследите цялото събитие, което изисква време. Това може би не е недостатък за играчи, които си падат по спорта, но за онези, предпочитащи да поддържат дистанция от него, може би този вид залагания не са за тях. 

  • Нужна е отдаденост – за да залагате на живо, трябва да сте запознати с много моменти – играчите, историята на техните клубове, ако спортовете са отборни, различните коефициенти, т.е. преди да заложите е нужна определена подготовка. 

  • Трябва да имате нюх за успеха – в основата на залаганията на живо е интуицията. Тъй като нямате време за създаване и следване на план, предчувствията в един момент излизат на преден план и могат да ви помогнат много. Но не всеки играч има добър инстинкт, на който може да се довери достатъчно, за да заложи пари. Понякога дори интуицията може да подведе играча по неправилен път, което ще доведе до загуба на залога.

  • Трябва време, за да печелите пари – за да станете добър в нещо, е нужна практика. Същото се отнася и за спортните залози. Трябва да сте наясно, че няма да спечелвате всичките си залози, а напротив – докато схванете принципа на залагане, може да загубите доста залози. Предизвикателство е да получите постоянни печалби от спортните залагания на живо.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни