Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Новини

Новината е представена
от Зорница Таскова [редактор]


Шведският лидер при аудио технологиите Urbanista навлиза на българския пазар

С продукти, вдъхновени от градския начин на живот и включващи иновативни слушалки със соларни панели, компанията е предпочитана от много млади хора по света

 

Иновативният шведски бранд за аудио технологии Urbanista вече е на българския пазар. Със своите висококачествени слушалки и говорители, които съчетават стил и функционалност с лекота на употреба, компанията предлага на българските меломани изцяло нов тип аудио изживяване. У нас нейните продукти се разпространяват от чешкия дистрибутор Borgy и вече са достъпни както в търговската мрежа, така и онлайн.

Създадена през 2010 г. в гр. Стокхолм, днес Urbanista се е наложила със своето внимание към детайла и новаторски подход към дизайна, вдъхновени от любовта към градския начин на живот. Сред продуктовата линия на бранда са безжични слушалки, портативни говорители и множество други аксесоари, които са създадени да отговарят на нуждите на активния и модерен градски човек.

Phoenix_PI_DesertRose_001-removebg-preview

След успешното си налагане в десетки страни в Европа, Америка, Азия и други региони на света, сега Urbanista насочва вниманието си към България, като разпознава потенциала на страната ни в този сегмент и интереса на потребителите към висококачествени аудио артикули.

С множество международни дизайнерски награди, сред които Best of the best reddot award 2022, iF design award 2022 за продуктов дизайн, Fast company на World Changing Ideas за 2022 и други, дизайнът е много важен акцент в разработката на продукти от шведския производител. Създадени с фокус върху лайфстайл визията, те са предпочитана марка от множество млади и динамични хора - от предприемачи и дигитални номади, до артисти и инфлуенсъри, създавайки истинска динамична общност от привърженици на бранда.

Urbanista_Malibu_DesertGray_Stereolink-removebg-preview

Друг важен акцент в продуктите на шведския производител е независимостта по отношение на захранването. Компанията е пионер в интегрирането на соларни клетки в своите артикули. По този начин тя предлага на потребителите не само безжични слушалки, а и възможност за безкрайно време за слушане, благодарение на слънчевата светлина. Опция, предпочитана от младите хора, както и от всеки, който обича да пътува или да прекарва повече време на открито.

Не на последно място продуктите на компанията, както и техните опаковки, са създадени с характерната за шведите устойчивост и хармония с околната среда, използвайки рециклирани материали.

Повече информация за продуктите може да бъде открита на официалния уебсайт на Urbanista.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни