Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Новини

Новината е представена
от Зорница Таскова [редактор]


Промоционални цени на ламиниран паркет - къде да ги намерим?

Няма човек, който не се интересува от цените на подовите настилки, особено когато му предстои да купува нови или да прави смяна на своите стари такива. Доста предпочитаната такава настилка е ламинатът, а къде да намерите страхотни промоционални цени на ламиниран паркет, ще разберете, ако продължите да четете.

Каквото и да говорим определящ фактор за избора на ламиниран паркет е цената, без значение с колко средства човек разполага и може да отдели за това. Въпреки всичко обаче, цената не е единственият фактор, който потребителите следят, защото те искат да получат и доста добро качество насреща и понякога са склонни да платят повече за нещо, което си заслужава и е изработено качествено. Същото се отнася и когато се следят всички цени на ламиниран паркет и изборът от къде да се закупи нов такъв за дома или офиса.

Ако предстои да сменяте подова настилка в офиса или дома и сте се спрели на ламинат, то може би се чудите къде да намерите едни от най-ниските и промоционални цени на ламиниран паркет. Parketilazur.com предлага на своите клиенти голямо разнообразие от висококачествени ламинирани подови настилки. Всички артикули в техния магазин са внимателни селектирани и отговарящи на всички европейски стандартни за контрол и качество. Там ще намерите различни дебели ламинирани паркети, отговарящи на степента на натоварване в различните обекти, голямо разнообразие от цветове, форми и шарки. Най-хубавото е, че от фирмата предлагат промоционални цени на ламиниран паркет за доста голяма част от своите модели, което би направило вашия избор още по-голям. Може да се възползвате от тях като направите поръчка онлайн директно от сайта им или да посетите два от техните физически магазини в София. Единият се намира в кв. Младост 1, блок 25, до вход В, а другият се намира на бул. Цар Борис III № 181.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни