Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Нови модели

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


Мтел пусна мултифункционален дрон за 1,99 лева на месец

Мтел предлага мултифункционален дрон, ховърборд, телевизор и колонка за музика на празнични цени заедно с офертата си за домашен високоскоростен интернет и телевизия Мтел премиум 200, обявиха от гиганта. Така клиентите могат едновременно да получат високотехнологично решение за услуги в дома и да вземат мечтания подарък за Коледа.

При подписване на двугодишен договор за Мтел премиум 200, потребителите получават 210+ канала интерактивна телевизия и 200Mbps интернет от Мтел и blizoo. Като допълнение към тях, те могат да се сдобият с дрон Parrot Mambo за 1,99 лева на месец, който може да се управлява чрез мобилния телефон. Втората опция е популярният сред младежите ховърборд XMART модел HB-65C, който е наличен за 10,99 лева на месец. Другите варианти са 32-инчов телевизор LG за 9,99 лева на месец или колонка за музика от Bosse за 7,99 лева на месец.

Дронът Parrot Mambo е лек електрически куадрокоптер, който се управлява лесно и интуитивно. Той снима с вградената си камера, стреля и може да носи предмети. Дори и призагуба на контрол над него, автопилотът може автоматично да стабилизира машината във въздуха. Идеален е за състезания и забавления на открито, разказаха още от оператора.

Ховърбордът XMART модел HB-65C се задвижва от две 6.5-инчови колела, като посоката на движение и скоростта се определя от потребителя чрез промяна на позицията на тялото. Той разполага със специална система за стабилизиране, така че да позволи гладкото придвижване по равни повърхности. Максималната скорост, която може да развива е 15 км/ч. Вградената батерия осигурява на устройството пробег от около 15 км с едно зареждане.

Всички технологични подаръци се предлагат в магазините на Мтел и blizoo, както и в партньорската мрежа на телекома.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни