Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Прес-съобщения

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


Visa дават награди при закупен билет за метро с тяхна карта

Всеки билет за метрото или зареждане на електронна карта с 10 пътувания, които са купени с карта Visa от терминалите за самообслужване на определени станции в софийското метрото, дават възможност за участие в седмична томбола, обявиха от Visa. Кампанията продължава до 19 февруари 2017 г.

Картодържателите могат да участват в игра за дневна награда и да спечелят осмо поколение електронен четец Amazon Kindle 6 Glare. Разплащането трябва да се извърши с валидна Visa карта, издадена преди началото на промоционалния период.

"Осигуряването на подобно отлично обслужване на клиентите, при което картодържатели плащат със своята Visa в линиите на градския метро транспорт в София, прави града ни част от най-модерните европейски столици. Сега потребителите могат да пътуват комфортно в метрото до работното си място, за среща с приятел или просто, когато излизат да се забавляват, а в същото време ще имат възможността да четат интересна книга, подбрана от огромната електронна библиотека на разположение в техния четец. Това е и отлична възможност както да се насърчават POS разплащанията, така и да се покаже на потребителите, че разплащането с тяхната Visa карта е бързо, лесно, безопасно и удобно", коментира Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни